Het Melior Advies dashboard leerresultaten geeft je inzicht in de referentieniveaus. Welke eindopbrengsten heeft mijn school behaald? Welke prognose heeft groep 6, 7 en 8? De cijfers geven antwoord, maar wat kun je daarmee? Ontwikkelaars Maaike Smits en Henk van der Woude vertellen hoe zij het dashboard in de praktijk gebruiken. Geef je kosteloos op!

Wil je meer weten over hoe je het Melior Advies dashboard leerresultaten kunt gebruiken? Geef je op voor het webinar.
Je kunt kosteloos deelnemen aan dit webinar door je via onderstaande button op te geven.

Werken met het Melior Advies Dashboard
Vrijdag 2 december
9:00 – 10:00 uur
Maaike Smits en Henk van der Woude

Meer weten over het dashboard? Dit zijn 3 veelgestelde vragen:

Hoe gebruik ik het Melior Advies dashboard bij Cito Leerling in beeld?

Cito Leerling in beeld verschijnt dit cursusjaar voor de groepen 6-8. Wij bij Melior Advies hebben deze toetsen dus nog niet in de praktijk gezien. Cito heeft aangekondigd dat de nieuwe toetsen van de oude vaardigheidsscores gebruik maken. Dat betekent dat de referentieniveaus op dezelfde vaardigheidsscores worden bereikt. We gaan er dus vanuit dat je het dashboard gewoon kunt blijven gebruiken.

  • Is er ook een dashboard voor Iep en Dia LVS?

We zijn trots om te kunnen melden: het Melior Advies dashboard is er nu ook voor scholen die gebruik maken van het IEP- en DIA-leerlingvolgsysteem. Na een tijd proefdraaien, concept-versies en bijstellen kunnen we de IEP- en DIA-scholen een eigen dashboard aanbieden. Daarin kun je zien hoeveel leerlingen, bij een gemiddelde groei, het basisniveau 1F en het streefniveau 2F en 1S gaan halen.

  • Kan ik het dashboard ook gebruiken voor Route8 of de AMN-eindtoets?

Jazeker, ook gebruikers van de Route8 en de AMN-eindtoets kunnen het Melior Advies dashboard gewoon gebruiken.

Laat een reactie achter