Ik kan de dienstverlenig van Melior Advies van harte aanbevelen. Tijdens het fusieproces van Stichting ‘De Werf’ en Stichting ‘Kompas’ met de Cordeogroep heeft Melior Advies het proces als interim bestuurder van de twee eerstgenoemde organisaties op deskundige en integere wijze begeleid.

Gerrit Jan ZomerAlgemeen directeur - bestuurVVGO Bunschoten-Spakenburg

Als vrijwillig bestuur expertise inhuren is best spannend, maar we kijken er met tevredenheid op terug. Melior Advies heeft niet alleen de veranderingen binnen de managementstructuur goed vormgegeven en ons op kundige wijze begeleid naar een geslaagde bestuurlijke fusie met 6 Christelijke basisscholen, maar ging ook uiterst zorgvuldig om met de menselijke factor, de identiteit en de gebruiken en gewoonten van alle betrokkenen.

Boukje Pennings-HamersmaBestuurslid Bruchem-Kerkwijk

Sinds december 2014 zitten we in een traject nieuwbouw voor onze school. Melior is vanaf het begin daarbij als adviseur betrokken. We zijn erg blij met de deskundige inbreng. We krijgen advies en Melior neemt deel aan de vergaderingen met gemeente en besturen.

Annelies van ZoelenDirecteur

SOPOH heeft de samenwerking met Melior gezocht om een fusieproces tussen twee basisscholen te ondersteunen. De Melioradviseur heeft dit vakkundig, deskundig en op een verbindende manier gedaan vanuit heldere afspraken in een duidelijk en overzichtelijk traject. Binnen de afgesproken periode zijn alle afspraken gevolgd en is er een goed resultaat bereikt. Bij een volgende adviesvraag is Melior wederom voor ons het adviesbureau waar we graag mee samenwerken.

Peter SchreuderCollege van Bestuur | Stichting Openbaar Primair Onderwijs Haarlemmermeer

De Melioradviseur heeft mij als beginnend directeur de eerste twee jaar gecoacht.
Luisterend, adviserend en kritisch gaf hij mij vertrouwen. Zijn enorme kennis en ervaring in het onderwijs die hij met mij deelde, zijn voor mij van grote waarde geweest tijdens mijn eerste directiejaren.

Bendiks WesterinkDirecteur basisschool De Rank

Ik wil de Melioradviseur bedanken voor het delen van zijn deskundigheid, mensenkennis en humor. Zijn inzet voor de bestuurlijke fusie in de Bommelerwaard is van grote waarde geweest.

Gertjan StruykBestuurlijke fusie Bommelerwaard

We bellen u graag terug