Professionele cultuur

Ontdek samen met Melior Advies hoe je kunt investeren in een effectief en lerend team van enthousiaste professionals. 

Samenwerken vraagt gerichte aandacht. Een stimulerende cultuur waarin alle medewerkers optimaal functioneren als individu én als team is geen vanzelfsprekendheid.  

We kunnen je bijvoorbeeld helpen te ontdekken wat jouw teamleden drijft en wat hun valkuilen zijn. We kunnen per medewerker een Management Drives profiel opstellen én een teamprofiel, dat laat zien wat jouw team in beweging zet en hoe patronen doorbroken kunnen worden die lastig te veranderen lijken. Samen met je team leer je onderlinge verschillen te begrijpen, te verwoorden en waar mogelijk juist effectief in te zetten. Via de principes van systemisch werken kijken wij daarnaast naar ieders plek in het team, naar onderlinge patronen binnen de huidige situatie en helpen jou en je team te groeien in professionaliteit, effectiviteit en collectief bewustzijn. 

We kunnen je ook laten zien hoe je ruimte kunt maken voor elke stem in je team. We leren je dan te werken vanuit de principes van Deep Democracy, waarbij datgene wat er binnen het team gebeurt, zich niet ‘onder water’, maar ‘boven water’ afspeelt. 

Melior Advies heeft ruime kennis van en ervaring met het ontwikkelen naar een professionele cultuur.   

Laat een reactie achter