Systemische coaching geeft inzicht met impact op meer dan alleen jezelf

Melior Advies heeft coaches met expertise op het ‘systemische werkveld’. Dat betekent dat we onderliggende (onbewuste) dynamieken zichtbaar maken. Deze onbewuste patronen bepalen hoe we de wereld zien, wat we denken, voelen en welke keuzes we maken. 

Ze bestaan niet alleen in ons familiesysteem maar ook in alle andere sociale systemen waar we toe behoren, bijvoorbeeld in het directieteam, je organisatie of sportclub.  

Het gaat in de kern over de kracht van onderlinge relaties gebaseerd op loyaliteiten, liefde of het gebrek daaraan. Inzicht in de systemische patronen die spelen in de onderstroom geeft vaak een totaal ander beeld van het probleem en/of de coachvraag. Hierdoor kunnen niet alleen betere of andere keuzes gemaakt worden maar de vitaliteit, rust, balans en kracht van de leden in het systeem neemt toe. 

Loop je al jaren tegen dezelfde patronen aan? Wil je meer zicht op jouw systeem van herkomst en de invloed daarvan op de keuzes die je maakt? Raakt reguliere coaching nog niet de kern bij jou? Dan kan systemisch coachen wellicht het verschil maken.  

Systemisch coachen is een impactvolle manier van begeleiden. Je wordt meer bewust van de natuurlijke principes die er altijd (zullen) zijn waardoor meer rust, balans en kracht beschikbaar komt.

Neem contact op met Harmen Wimmenhove. 

Laat een reactie achter